Havaiji kutsuu

Lähdemme huomenna Samulin kanssa lomalle Havaijille. Siitä tulee ensimmäinen yhteinen viikonloppua pidempi lomareissumme sen jälkeen, kun menimme toisille treffeille Islantiin.

Kierrämme viikon Havaijin Big Islandia. Suunnitelmissa on ainakin vaellusretkiä purkautuvan tulivuoren ympäristössä ja sademetsissä, vanhojen temppeleiden ja muiden havaijilaisille pyhien paikkojen katselua ja tähtitaivaan tuijottelua öisellä rannalla. Jos onni on myötä, saatamme nähdä hehkuvaa laavaa.

Ehdin todennäköisesti blogata seuraavan kerran vasta matkan jälkeen, mutta Instagramissa minun on tarkoitus julkaista kuvia jo matkan varrelta. Olen Instagramissa nimellä mariakettu. Täällä blogissa Instagram-kuvistani kolme uusinta näkee etusivulla olevassa kehyksessä. Valitettavasti en ole saanut kehystä toiminaan kuten sen pitäisi eli näkymään jokaisella blogisivulla, joten sen nähdäkseen joutuu menemään etusivulle.

Tavataan taas reilun viikon päästä!

In Love in Iceland - Hands Form a Heart over a Glacier

Tulivuoret yhdistävät Islantia ja Havaijin Big Islandia, mutta tällä kertaa lomailemme hieman eri lämpötiloissa kuin tammikuisessa Islannissa. Kuvan taustalla on jäätikön ikijäätä.

2 thoughts on “Havaiji kutsuu

Jätä kommentti